Ett öppet brev till våldtäktsmannen

 
"Två män, 36 respektive 41 år, sitter nu i rättegång. Vid flera tillfällen sövde de ner små barn och hade sex med dem. Via Skype visade de varandra sina bravader när unga små flickor blev våldtagna, samtidigt som de tvingades se barnpornografi. Man hejade på varandra och hetsade att förnedra barnet så mycket som möjligt. Samtidigt pågår nu en av de största rättegångarna mot en pedofil i svensk historia. Han är 22 år och man tror att han har begått 83 (!) sexbrott mot barn.
 
En 15-årig flicka blir gruppvåldtagen på en gräsmatta i Uppsala, och förövarna kommer undan, förutom en som döms till fem månaders ungdomsvård. Den lilla flickan då? Hon orkade inte fortsätta leva utan avslutade sitt liv framför tåget. 
 
När hoten och hatet haglar över de kvinnor som tar för sig lite för mycket. När internet exploderar av sexistiska kommentarer om de kvinnor som aldrig gjort något ont. När unga kvinnor blir mördade på sin väg hem från jobbet och när de blir knivhuggna under sin efterlängtade motionsrunda i skogen.
 
När pedofil efter pedofil går fria på grund av bristande bevis. Och när de sexköpare som går ut på gatan, och vill dämpa sin lusta med en drogpåverkad 17-åring från Nordafrika, sedan kommer undan med några futtiga dagsböter. 
 
När föräldrar förgriper sig på sina egna barn och män åker runt halva jordklotet för att misshandla, våldta och förnedra oskyldiga små flickor. När de sitter i en lägenhet på Södermalm, klickar sig in på internet och beställer en bebis i Indien. Åker till bordellen, våldtar bebisen och sen mördar densamma. 
 
Mitt i allt detta kommer en galning som vill acceptera våldtäkter till Sverige. Snälla, allvarligt talat. 
 
Ni som stödjer honom och hans åsikter. Ni hör inte hemma här. Ni kommer aldrig att höra hemma här.

/Jonatan Alfven"
 
Många gånger har jag skrivit om barn som far illa och den gemensamma nämnaren (förutom att det gör lika ont varje gång) är att det är vuxna som många gånger är orsaken.
Det Jonatan skriver om ovan måste dock vara det mest fasansfulla ett barn kan bli utsatt för, och han vet allt för väl under vilka förhållanden dessa barn lever.
 
Jonatan driver tillsammans med sina medarbetare en organisation vid namn "Love Nepal", vars arbete jag kommer att följa och skriva om ett tag framöver.
"Love Nepal"

Love Nepal arbetar med att fri ta unga flickor som lever under vidriga förhållanden på bordeller i Nepal. De flesta våldtas ett 30-tal gånger om dagen och torteras och förnedras konstant.
Deras liv har inget värde, deras hopp är sedan länge borta, deras späda små kroppar lever... men ögonen är sedan länge döda....
....detta som ett resultat av att de vuxna sviker dem om och om igen. Barnen är bara en del av en hänsynslös handel och utnyttjas av vuxna som egentligen borde skydda barnen från världens grymheter.
 
Jag känner mig så maktlös, skäms nästan själv över att vara en del av den vuxna mänskligheten.
 
Med risk för upprepning..., jag kan inte rädda alla, antagligen kan jag inte ens göra någon skillnad alls för dessa flickor, men jag tänker baske mig vara delaktig i att hjälpa dessa barn att göra sina röster hörda!!
Vi får inte blunda!
 
Love Nepal gör att fantastiskt jobb vilket jag kommer berätta mer om framöver så stay tuned!
 
 
//MrsH
 
Texten är publicerad i samråd med Jonatan Alfven, "Love Nepal".
 
Taggar: barn, bordell, fri, love Nepal, värde;

Kommentarer :

#1: carola

Man blir så arg, förtvivlad och det gör så ont i hjärtat och själen. All heder och styrka till Love Nepal för allt dom gör.
En röst till för alla dessa utsatta barn <3 vi får aldrig sluta att kämpa, många röster behövs!

skriven
#2: liamochmelvin.blogg.se

Det här är ett så viktigt ämne och jag uppskattar verkligen att ni tar upp det!

skriven
#3: Tilda Barkselius

Så sjukt grym text. man blir ju rädd på riktigt när det kommer någon sjuk jävel och vill göra ett fruktansvärda lagligt. Tappar hoppet fullständigt!

skriven

Kommentera inlägget här :