Finest awards

Sitter och tänker tillbaka på det senaste året. Mycket har hänt på relativt kort tid. Men framför allt så har jag haft möjlighet att lägga mer tid på att skriva.
Det som för mig är ett intresse, en passion...en ventil.

Detta har i sin tur lett till att jag uppdaterar min blogg alltmer frekvent och även en ökning av läsare då den fått större spridning.
Jag blir lika glad och ödmjuk varje gång som jag inser att det faktiskt finns de som läser det jag skriver. 
Det är lixom en skräckblandad förtjusning då det alltid i skrivande stund råder en viss ovisshet om man kommer att nå fram med sitt budskap eller inte. 
Min blogg kan upplevas "spretig", både den skriftliga tonen och ämnena varierar    beroende på vad andan faller på. Ibland är syftet att roa, ibland att engagera eller beröra. Men orden kommer alltid från hjärtat.
"En stund på jorden"- Carola Harnesk

Min ambition är att fortsätta utveckla både mig själv och min blogg.
Vänder mig därför nu till mina läsare och frågar ödmjukt om Du skulle ha lust att nominera mig och min blogg till "Finest Awards"?
Det finns mängder av fantastiska bloggar, så sannolikheten är minimalt liten att jag kommer någonvart. Men om Du gillar det jag skriver och skulle vilja ta dig en minut att nominera och rösta på min blogg så skulle det vara en ära och jag skulle bli superdupermegamultigaletunderbart GLAD!😃
Det finns flera kategorier men dem jag tror min blogg hamnar under är:
"Årets personliga blogg" 
"Årets nykomling i bloggvärlden" 
"Årets inspiratör"

Här är länken till sidan:
http://finest.se/elections/finest-awards-2016/

Där skriver man in namnet på den blogg man vill nominera under respektive kategori som man tycker den passar in på (vilket kan vara flera stycken).

Känns förvisso fullkomligt vansinne att be om något sådant här. Men befinner mig just nu i ett vägskäl där jag tänker låta skrivandet bli en ännu större del av mitt liv. Och precis som Carolas vackra bild symboliserar så har vi bara "en stund på jorden", så jag konstaterar att ibland måste man våga satsa för att vinna!
Lite av ett steg ut i det okända är det dock, aningen skrämmande för en person med anlag till "mastodontkontrollbehov", så kan behöva all extra bekräftelse som går.😉
Jag kan inte beskriva i ord hur tacksam och glad jag blir om Du gillar det Du läser och skulle nominera min blogg!💕
//MrsH

Fotograf & All rights reserved 
www.carolaharneskphotographer.com

Taggar: Finest, award, blogg, inspiratör, nominera, nykomling, personlig, rösta;

Kommentarer :

#1: Sarah

Kul när man får fler läsare :)

skriven
#2: carola

Självklart :-)

// Carola

skriven
#3: Robex Lundgren

fint

skriven

Kommentera inlägget här :