Kära Motivation.....

Kära Motivation vänligen återfinn dig omedelbart!!
Du bör infinnas inom den närmaste halvtimmen för att undvika eventuella konsekvenser som bla innebär horisontalläge under en längre tid!
OM någon annan hittar den efter vägen så vänligen returnera till mig, här finns nämligen både en dammsugare, garderober och en källare samt mycket mer som längtar och desperat väntar på dennes närvaro. För närvarande är produktiviteten låg och behovet oändligt men utan Motivationen så står arbetet helt enkelt stilla och fokus riktas mest på påskgodis, kaffe och gnälliga ungar som substitut!
Jag har förståelse för att det är Påsk men en Motivation bör finnas tillgänglig främst på mina lediga dagar och därför har jag inget annat val än att vid ogiltig frånvaro dela ut en reprimand och eventuellt utökad arbetstid.
Motivationen är inte på frivilligbasis och jag klarar mig inte utan den så om Du läser detta:
 
"Snälla kom tillbaka till mig och allt är förlåtet! Jag ska försöka att inte utnyttja dig så hårt som förr, men väl använda mig av dina breda kunskaper och dem kvalifikationer du har för ett fortsatt bra samarbete. Men jag känner mig inte hel utan dig vid min sida och hela familjen drabbas av ditt bortfall! Vi saknar dig!"
 
//MrsH
Taggar: motivation, saknad, behov försvunnen;

Kommentera inlägget här :