Saknaden är smärtsam!

Inte förrän vi förlorar något som har oss kärt förstår vi vidden av dess betydelse. Du har troget funnits  vid min sida, egentligen ända sedan barnsben, men det var inte förren de 4 sista åren som vi fick ensamma tillsammans på egenhand. Under samma period utvecklades ett starkt band och en kärlek som gånger togs förgiven ( oftast från min sida och jag ber ödmjukast om ursäkt för detta!) sorgen och saknaden får mig att minnas tillbaka och inse att du inte fått den uppskattning som du förtjänat alla gånger. förvisso har jag försökt vårda dig i livets slutskede, men tillslut var jag tvungen att inse att hoppet var ute. Du har troget alltid sett till familjens bästa och sett till att tillfredsställa mina behov ( oftast nattetid, men även ibland som en överraskning på dagen när jag kommit hem trött och utarbetad).  Jag har inte alltid vart förtjust i "efterspelen" som du har behov av, men inser att it's à low price to pay och vi har levt i ett "ge och få förhållande" Som funkat bra för oss båda! Din existens har besparat mig många timmars arbete och "russinfingrar" för att inte tala om fina naglar. När barnen kom så insåg vi att den mesta av tiden gick åt till att arbeta, jag vet att du fick slita ont men du gjorde det med stolthet. Du gav aldrig upp, tålmodigt tog du emot inte bara det dem lämnat efter sig men även deras kroppstyngd fast vi båda visste att det lätt hade kunnat resultera i skador, men du ville vara delaktig!
 
Jag försöker föreställa mig dig i ditt paradis där du kan vältra dig bland  PlatinumPower drops och av lycka utbrista i ett: " Yeeeees!!!!"
jag vet att du har det bättre nu, men egoist som jag är så vill jag mycket hellre ha dig här och kunna lyssna till den lugnande porlande melodi som du fyllde mitt kök med samtidigt som jag visste att du minskade min arbetsbörda genom din närvaro. Men vår tid är förbi nu, och även om jag en dag kommer att hitta en ersättare så finns idag ett stort hålrum omöjligt att fylla!
 
RIP kära Diskmaskin! <3 <3 <3
 
///MrsH
 
P.S Jag har hört att plasttallrikar är underskattade av säker källa! ;)

Kommentera inlägget här :