"Totalsågning" och skrivabstinens!

Nu var det riktigt längesedan jag skrev något. Jag har förvisso haft fullt upp men orsaken till skrivtorkan har snarare berott på att jag bla gått en skrivkurs och under den kursen fick jag reda på att jag inte alls besatt några som helst kunskaper inom ämnet. Jag visar brist på fantasti, meningsuppbyggnad, struktur och klarar inte av att skriva "målande" för att ge läsaren en möjlighet att "känna" vad jag skriver och därför är mina texter inte intressanta.
 
Ja, ja, hade aldrig trott att jag var någon slags expert på området, men för mig är skrivandet bla en ventil och ett ypperligt sätt att förmedla känslor, tankar och åsikter vilket som de flesta redan vet ligger mig varmt om hjärtat. Så visst tog jag kritiken aningen personligt till en början, men sen bestämde jag mig för att försöka vända på det och använda mig av den istället, men tyvärr så spelade det ingen roll, betygen var de samma. Så någon författare eller journalist blir jag aldrig, men det betyder väl inte att jag måste sluta skriva helt? Jag kan ju istället driva Er som frivilligt går in och läser här till vansinne med mitt evinnerliga "stötande och blötande"!;)
Nu har jag slickat mina sår färdigt och "tycka-synd-om-mig-själv-konvalesensen" är över, så nu får vi oxå hoppas att motivationen och inspirationen återfinner sig snarast, för skrivabstinensen har i alla fall kickat in....Be aware! ;)
Kram på Er!
//MrsH
Taggar: skriva, abstinens, känslor, författare;

Kommentera inlägget här :