"Totalsågning" och skrivabstinens!

Nu var det riktigt längesedan jag skrev något. Jag har förvisso haft fullt upp men orsaken till skrivtorkan har snarare berott på att jag bla gått en skrivkurs och under den kursen fick jag reda på att jag inte alls besatt några som helst kunskaper inom ämnet. Jag visar brist på fantasti, meningsuppbyggnad, struktur och klarar inte av att skriva "målande" för att ge läsaren en möjlighet att "känna" vad jag skriver och därför är mina texter inte intressanta.
 
Ja, ja, hade aldrig trott att jag var någon slags expert på området, men för mig är skrivandet bla en ventil och ett ypperligt sätt att förmedla känslor, tankar och åsikter vilket som de flesta redan vet ligger mig varmt om hjärtat. Så visst tog jag kritiken aningen personligt till en början, men sen bestämde jag mig för att försöka vända på det och använda mig av den istället, men tyvärr så spelade det ingen roll, betygen var de samma. Så någon författare eller journalist blir jag aldrig, men det betyder väl inte att jag måste sluta skriva helt? Jag kan ju istället driva Er som frivilligt går in och läser här till vansinne med mitt evinnerliga "stötande och blötande"!;)
Nu har jag slickat mina sår färdigt och "tycka-synd-om-mig-själv-konvalesensen" är över, så nu får vi oxå hoppas att motivationen och inspirationen återfinner sig snarast, för skrivabstinensen har i alla fall kickat in....Be aware! ;)
Kram på Er!
//MrsH
Taggar: skriva, abstinens, känslor, författare;

Småbarnsdieten

Jag hittade denna på internet och måste bara dela med mig av den...KLOCKRENT!! =)
 
LCHF och GI-metoden är numera helt ute!!! Nu har det kommit en ny bantningsmetod. 

Har du provat ALLT – utan resultat? Prova detta: 

De allra flesta 2-åringar är smala. I samarbete med barnläkare, radiologer, dietister och utslitna föräldrar har denna geniala dieten forskats fram:

Frukost: 
1 kokt ägg, 1 smörgås med sylt. Ät två små bitar av ägget och smöra ut resten på golvet. Ta en bit av mackan och kleta därefter in sylten ordentligt i ansiktet och på kläderna.

Lunch: 
4 färgkritor (valfri färg), en handfull chips och tre munfulla av ett glas mjölk. (Häll ut resten på golvet.)

Middag: 
1 kex, 2 mynt och dammråtta som du hittar under soffan.

Kvällsmat: 
Gör i ordning en ostsmörgås som du kastar på golvet. Drick 4 fulla munnar av ditt badvatten.

Dieten blir mer effektiv med anpassad motion till. Tex:

- Lägg dig på golvet i ett köpcenter och vrid kroppen runt samtidigt som du skriker för full hals för att öka lungkapaciteten. När mannen från Securitas kastar ut dig, gör du starkt motstånd.

- Spring överallt och hoppa emellanåt.

- Ramla ofta och regelbundet. Att resa sig upp stärker musklerna.

- Kom ihåg lungorna, och skrik samtidigt med övningarna.

- Be om en samarbetspartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Var inte nöjd med ett ombyte, kräv att få byta kläder minst tre gånger.

Prova småbarnsdieten du också! Lycka till!
 
//MrsH