Fredagsscenario med "happy ending" (inte vad du tror!!;)

Fredagsscenario: Kommer hem, lyckas övertala kidsen att hämtmat är en ypperlig ide´, sjunker ner i fotöljen sedan och våndas över alla "måsten" som hånler åt mig från alla håll och kanter här hemma, och vet att om några min kommer jag inte längre klara av att nonchalera dem. Låtsas ignorera det 3e världskriget som pågår mellan bröderna i soffan bredvid mig. intalar mig själv att det är INTE huvudvärk som spökar..det är intelligensen som försöker "boa" in sig där inne. Svanskotan värker, grötsubstansen till hjärna har gått in i "koma-mode" .
En vecka med många utmaningar på flera plan, härliga möten och stora omställningar och sömnbrist har nu gått över till helg. Plötsligt står världena bästa pappa/morfar och M i hallen och ngr tim senare är gräsmattan klippt, äpplen räfsade, lampor/spottar bytta, nätet på jordgubbslandet undanlagt, asfalten sopad, ogräs rensat, etc etc och grabbarna leker förnöjsamt under tiden bara för att någon annan än mamma är här. Själv lyckas jag skrapa ihop lite energi och plockar lite här inne och dukar fram fika, men mest av allt uppskattar jag lugnet efter att mina 2 "minitornados" plötsligt förvandlats till två små behagliga "brisar" (omändock för stunden).
 
Jag är fortfarande lika trött men vad gör väl det då man känner sig så tacksam och älskad?!...och imorgon är en ny dag då jag tänker vakna pigg och utvilad! =)
 
//MrsH

Kommentera inlägget här :