Parken Zoo..Vi fryser in världens djur..och ljuga kan vi oxå!

Igår kväll satt jag i soffan och bokstavligen vibrerade av ilska och hoppas att det var fler än jag själv som reagerade på "Kalla Faktas" reportage gällande "Parken Zoo" i Eskilstuna!
Att man får bedriva den typen av verksamhet på detta vedervärdiga sätt är skrämmande. 
Jag är ingen direkt djurrättsaktivist, jag äter kött i alla de former (men väljer helst ekologiskt och vilt) men är det nånting som driver mig till vansinne så är det när barn och djur far illa!
 
Att djur avlivas på ickehumana sätt, helt utan anledning i syfte att spara pengar, då det bevisligen var för dyrt att tillkalla veterinär köper jag inte. Men ändå så är det inte just själva djurhållningen och den onödiga avlivningen som ändå retar mig mest (omändock fullt tillräckligt), värst är ändå anläggningens chef, Helena Olssons lögner. Ska man utföra såna vidriga aktioner som att hacka utrotningshotade arter i bitar för att mata andra djur med och sen kassera de icke intressanta kroppsdelarna i en container för dem att frysa fast i botten på så ska man ta mig faan oxå kunna stå för detta agerande! Istället hittar hon på lögner om att de har fått flytta till andra djurparker av olika anledningar. När hon sedan konfronteras med detta av reportern så försöker hon desperat att slingra sig undan på samma sätt som säkerligen "hennes" djur gjorde minuterna innan de miste sina liv och hamnade slängd längst in i en frysbox!
Skillnaden är att de försökte rädda sina egna liv medan hon endast försökte rädda sin egen gnutta av stolthet...but here´s news for ya Mrs: Som man bäddar får man ligga och bäddar man med spikmatta så gör det oxå jäkligt ont att ligga på den!
Det var nästan patetiskt att se hur hon söker backup hos sina kollegor, som bevisligen inte alls ville fortsätta spela vidare på dessa lögner utan valde att ta till tystnad istället...och visst talar tystnaden för sig själv?
Helena Olsson ber om ursäkt för att hon tidigare kanske inte hade uttryckt sig i klarhet och därför kanske hade kunnat missuppfattats aningen i sammanhanget...undrar just om de stelfrusna pumorna och vildhundarna i hennes frys delar hennes missuppfattning?
 
Jag förstår att ibland måste djur avlivas av olika anledningar och jag försöker inte framstå som något
pretantiöst språkrör för djurensrätt (men är självklart glad för att det finns dem som gör det, för djuren själv kan inte tala * Note för att informera Helena Olsson om just detta fenomen) men bevisen talar för sig själva i detta fall och främst är det anläggningens chef själv som fäller sin egen dom. Ska man agera på detta sätt så ska man i alla fall kunna stå för det och ta de konsekvenser som det innebär! Lögnerna kommer du inte längre än till din frysbox med, och där finns inget att hämta...eller?
 
 
Grrrrr...Morrrrrr...Spott...Frääääääs!!!
 
//MrsH
 
Taggar: Parken zoo, djur, utrotningshotad, Helena Olsson, Kalla Fakta;

Kommentera inlägget här :